Maskinservice og maskinreparation

​Hos El-Installatør Torben Hansen Søndersø ApS har vi stor erfaring med både maskinservice og maskinreparation. Inden for metalindustrien arbejder vi med mekaniske pressere, hydraulik pressere, CNC-styrede maskiner, svejsemaskiner, automatbænke, kompressorer, bearbejdningsmaskiner, stanselinier og mange andre specialmaskiner.

Til plastindustrien kan vi både tilbyde maskinreparation og maskinservice i forhold til alle former for plaststøbemaskiner, pakkemaskiner, køleanlæg og plastsvejsning.

Til mejerier kan vi yde maskinservice og maskinreparation til alle slags fyldemaskiner, lågpålæggere, pakkemaskiner og vaskeanlæg.

Maskinreparation med hurtig udrykning

​Når der er problemer med en maskine, så tilbyder vi at udføre maskinreparation. Vi kører primært til Odense, Middelfart og Bogense. Hvis du har behov for maskinservice eller maskinreparation et andet sted i landet, kører vi også gerne derhen. 

Som en del af vores maskinservice rykker vi selvfølgelig ud hurtigst muligt, når du har brug for en hurtig maskinreparation.

​Vi har en høj service

Det kan være svært at sige noget om, hvad der skal til ved en maskinreparation, før vi er på stedet. Vi vil altid yde den bedst mulige service og reparere maskinen, så hurtigt det overhovedet er muligt, således din produktion kan komme tilbage på skinner.

Det er altid vigtigt for os, at alle vores kunder kan regne med, at tidsplaner og aftaler overholdes, at reparationer udføres hurtigt, samt at alt arbejde bliver udført grundigt og professionelt.

Vi vil derfor gøre alt for, at I hurtigst muligt vil have jeres produktion tilbage på sporet igen, så driften kan fortsætte uden forsinkelser.​

​​Få et godt tilbud på service af maskiner

​Kontakt os i dag på telefon 64 89 21 15 for at få et godt og uforpligtende tilbud på maskinservice og maskinreparation. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på el@torbenhansen.dk, hvis det ikke er akut.

Få et uforpligtende tilbud​ på maskinservice

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt