PLC styringer til maskiner​

​​Hos  El-Installatør Torben Hansen Søndersø ApS har vi stor erfaring i opbygning af PLC styringer for nye og gamle maskiner. PLC styring eller programmerbar logistik-kontrol, som det står for, giver mulighed for at tilpasse produktionens nye design år efter år, så du ikke bliver afhængig af et bestemt design, men derimod nemt og enkelt kan tilpasse din produktion efter markedets hotteste trends.

Udskiftning til PLC styring​

Drejer det sig om en ældre maskine, der er styret med elektroniske printkort, kan vi tilbyde at erstatte de udgåede printkort med en ny PLC styring, herunder med betjening via en skærmstyring, hvis du ønsker det.

Såfremt den ældre maskines mekanik stadig fungerer fint, er det måske billigere at ombygge den eksisterende styring end at få en ny, men alligevel at få en maskine, der passer helt til dine behov.

Vi ombygger eller udvider gerne en eksisterende maskinstyring.

Få en ny og let anvendelig styring af din produktion

​Med PLC styring kan du gøre din hverdag og arbejdsgang lettere. Du kan sikre dig, at du let kan skifte mellem forskellige produktioner, hvis du anvender PLC styring.

Lad os kigge på, hvad jeres behov er, så vi kan komme med forskellige løsningsforslag til en produktion, hvor I let vil kunne skifte, som det passer jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi giver gerne gode råd og vejledning gennem hele processen. Kontakt os derfor på e-mail el@torbenhansen.dk, eller ring til os på telefon 64 89 21 15.

Vi er altid klar til at løfte både små og store opgaver med PLC, og naturligvis hurtigt og professionelt, uagtet du er i Odense, Middelfart eller Bogense.

Få et uforpligtende tilbud​ på PLC styringer

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt